Fællesskab i fokus

Gruppeterapi

Gruppeterapi

Ønsker du at øve dig i at være en del af en lille gruppe, hvor alle øver sig i at mærke og sige dét, der er svært?
Ønsker du at mødes med andre, der føler sig forkerte, forvirrede, værdiløse og som længes efter at finde egne kvaliteter og værdier?

“Vi såres i relationer. Vi udvikles i relationer. Og vi heles i relationer”

 

Vi lever i en verden, hvor ting skal gå hurtigt. Hvor vi helst skal have styr på alt vi foretager uden at fejle og samtidig leve op til idealerne af at være en smuk kæreste, en perfekt mor, en altid nærværende veninde, toptunet kollega og en bror/søster, der altid står til rådighed. Vi har ikke mod til at vise vores ´fejl og mangler` for hvis nu, vi viser os selv, bliver vi måske udstødt og alene.
Tænk, hvis nogen opdager vores manglende overblik på arbejde, vores hang til at ligge på sofaen, vasketøjet der hober sig op eller at vi har for meget sul på sidebenene. Hvad vil de ikke tænke om os. Vi skal helst heller ikke prioritere alenetid frem for at hjælpe andre, for så er vi egoistiske.


Men vi er allesammen alt. Vi er allesammen dovne, grådige, forstyrrende, morgengrimme, utrygge og fordømmende ind imellem. Jeg tror på, at “Perfekt findes ikke”.

Gruppeterapi er for dig, der ønsker at blive fri til at være dig selv – og samtidig opleve gevinsten ved at øve dig sammen med andre ligesindede i et trygt rum. 

 

Og at kunne tage denne samhørighed med andre med ud i den store verden og se, at verden ér et smukt og frit sted at leve med plads til os alle hver især med vores individuelle unikheder.

 

Denne gruppeterapi har fokus på at turde stå ved dig selv 100% og finde ro i den du er. At turde vise sårbarhed, styrke og længsler i en gruppe, hvor det vil vække processer og give dybe indsigter og mulighed for vækst.

I gruppen vil vi støtte og løfte hinanden og jeg vil skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan være dig selv og en del af gruppen.

Gruppeterapi hos Lotte Engel

Praktisk info

Vi mødes 6 gange med 14 dages mellemrum i tidsrummet 16.30-20.00

Mindst 4 deltagere – max 6.

Pris for alle 6 gange: 3.500 kr.

 

Afbudspolitik: Afbud til en session skal meddeles på telefon eller sms senest 24 timer før påbegyndelse af sessionen. Meldes afbud under 24 timer til sessionens start, betales fuld pris for sessionen.