Fokus på jer

Parterapi

Parterapi

Misforstår I ofte hinanden?

Har I brug for at genfinde gnisten i jeres forhold?

Ønsker I at kommunikere mere åbent og ærligt med hinanden?

 

Den måde vi har lært at være i verden på for at opnå accept og kærlighed, udspiller sig i alle vores relationer. Både relationen til os selv og til de mennesker, vi omgås. Tydeligst kommer det til udtryk i vores primære relationer; i parforholdet og i familien. Derfor har parforholdet stor betydning for, hvordan vores familie fungerer. 

 

I parterapi vil vi sammen undersøge, hvad I hver især har med jer i bagagen og hvordan det bidrager til jeres parforhold. Hensigtsmæssigt som uhensigtsmæssigt. Og Hvordan I herfra, med disse bevidstheder, kan udvikle jeres parforhold til at være mere af det I ønsker og mindre af det I ikke trives med. 

Når I som par opnår nye bevidstheder og sårbarheder om hinanden, vil vi i terapien bruge disse til at opnå gensidig forståelse og respekt for hinanden og dermed skabe nye veje for at I sammen kan få kærligheden til at blomstre igen.

 

Der vil blive små hjemmearbejdsopgaver mellem sessionerne for at understøtte og styrke det arbejde vi laver i det terapeutiske rum.

 

Parterapi hos Lotte Engel

Praktisk info

Vi vil arbejde i sessioner af 2 timers varighed med typisk 2-3 ugers interval.

Pris pr. session: 1.300 kr. 

Afbudspolitik: Afbud til en session skal meddeles på telefon eller sms senest 24 timer før påbegyndelse af en session. Meldes afbud under 24 timer til sessionens start, betales fuld pris for sessionen.