Fokus på dig

Individuel terapi

Individuel terapi

Har du glemt, hvad der gør dig glad?
Ønsker du at forstå dig og din krops adfærd bedre?
Ønsker du at kunne reagere og handle mere hensigtsmæssigt og sætte sunde grænser?

 

I individuel terapi arbejder vi med det, der er udfordrende for dig. Det, der er svært. Det kan være alt fra at være slave af hamsterhjulet, at du oplever indre uro du gerne vil transformere til indre ro. Måske du føler dig udenfor fællesskabet, eller forkert i verden, ikke god nok. Måske bøvler du med dine relationer. Føler du dig trynet af en søster? Overset af en veninde? Ikke værdsat at ægtefællen?

 

Vi går ind og skaber bevidsthed omkring og afmystificerer, hvorfor du er udfordret af de ting du er. Hvorfor du er bange for at vise bestemte sider af dig. Måske du har lært at det er forkert og uelskeligt at være doven, synlig eller grådig?

 

Vi skaber bevidstheder om, hvilken adfærd du har tillært dig for at blive accepteret og elsket. Og vi arbejder med at aflære de sider af dig, der ikke gavner dig mere og som du ikke ønsker at have med dig mere.

Alt hvad der spænder ben for dig i din hverdag og forhindrer dig i at være et frit og lykkeligt menneske.

 

I det terapeutiske rum er jeg altid optaget af, hvad der udspiller sig i din og min relation.

 

Alt, hvad der foregår her i rummet mellem dig og mig er et spejl på, hvordan du agerer i verden uden for terapirummet. Er det præget af utryghed, frygt, tristhed, skyld og skam etc? Også dit kropssprog indikerer din tilstand i rummet.

 

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dét, der lever i dig. Jeg vil gøre mit ypperste for at give dig en følelse af at være tryg og tillidsfuld i rummet sammen med mig.

I dette rum guider og støtter jeg dig i at øve at være et frit og modigt menneske, hvor du kan tillære dig selvkærlighed, tryghed og tillid i livet, fred til at være dig med alt det smukke, du er.

Praktisk info

Vi arbejder i sessioner a 90 min. og starter hver gang med at ´tage temperaturen` på din dag for at i langsomhed og ydmyghed bevæge os ind i dit smukke og unikke univers.

Pris pr. session: 750 kr.

Afbudspolitik: Afbud til en session skal meddeles på telefon eller sms senest 24 timer før påbegyndelse af sessionen. Meldes afbud under 24 timer til sessionens start, betales fuld pris for sessionen. 

Nærværende, lyttende , forstående og evnen til at finde ind til kernen af problemet er kendetegnet for terapien. Terapien har været på mine præmisser. Lotte har skubbet til mine tankegang, vendt mit tankemønster på hovedet og samlet det igen i en ny og forbedret udgave. Min krop og mit hoved hænger igen sammen. Jeg kan nu lytte til min krop og høre hvad den fortæller mig. Jeg kan genkende mine stopsignaler/advarselssignaler og jeg reagerer på dem. Uden denne terapi og Lotte ville jeg stadigvæk sidde fast i stressen og jævnlige stresssygmeldinger. Det har ændret mit liv og jeg er mig igen og jeg kan genkende mig selv. Jeg vil anbefale Lotte til enhver, der vil i kontakt med sig selv igen, enhver der vil stressen til livs og være tilstede og leve livet igen.
Lene Holm Ahrendt
Lotte møder én varm, nysgerrig og rummelig. Hun udviser kompetence på en nærværende og trygheds skabende måde❤️. Der er plads til smil, latter og gråd. De varmeste anbefalinger fra mig❤️.
Hilke Tiedemann-Jensen